Η print1.gr, είναι κάθετη μονάδα γραφικών τεχνών, τμήμα της εταιρίας ΝΕΧΤ Α.Ε. (www.e-next.gr) με έδρα τη Σίνδο Θεσσαλονίκης και πελατολόγιο σε όλη την Ελλάδα. Εκτυπώνουμε offset ή ψηφιακά, πλαστικοποιούμε, βιβλιοδετούμε, κάνουμε χρυσοτυπίες, μεταξοτυπίες, μορφοκοπές, συγκολλήσεις κ.α.

H NEXT A.E., ιδρύθηκε το 1993 και εξειδικεύεται στο σχεδιασμό και κατασκευή των ομώνυμων προϊόντων επεξεργασίας χάρτου (τετράδια, ημερολόγια, έντυπα λογιστηρίου, είδη αρχειοθέτησης, παζλ, τσάντες & κουτιά συσκευασίας κ.α.).

Όλα τα προϊόντα, που κατασκευάζουμε, μπορούμε να τα προσωποποιήσουμε για τις ανάγκες εταιριών (εταιρικά κλασέρ, δειγματολόγια, καρτολίνες, διαφημιστικά ημερολόγια, τετράδια, λογιστικά έντυπα, τσάντες καταστημάτων, είδη συνεδρίων, εκθέσεων κ.α.).

Συνεργαζόμαστε πάντα με επαγγελματίες γραφίστες (επιλογής του πελάτη), που αναλαμβάνουν το δημιουργικό. Παραλαμβάνουμε κλειστά αρχεία pdf υψηλής ανάλυσης. Το δημιουργικό (μακέτες) των προϊόντων που παρουσιάζουμε παρακάτω, σχεδιάστηκε από τρίτους, επαγγελματίες γραφίστες ή διαφημιστικές εταιρίες.

Μπορούμε να εγγυηθούμε για την ποιότητα, τις ανταγωνιστικές τιμές, και την παράδοση στο συμφωνημένο χρόνο, των εργασιών που αναλαμβάνουμε.

Για να δείτε τους τιμοκαταλόγους μας, κάντε κλικ πάνω στις φωτογραφίες.

.